Ένας μαγευτικός ρομαντικός γάμος στην Τοσκάνη
Ποιό είναι το βασικό συστατικό για έναν ρομαντικό γάμο; Μα φυσικά ένα ερωτευμένο ζευγάρι! Και τι μπορεί να συμβεί όταν ένα ερωτευμένο ζευγάρι Ιταλοαμερικάνων αποφασίζει να παντρευτεί στην Ιταλία; Η απάντηση είναι μία: Μαγεία! Ένας μαγευτικός ρομαντικός γάμος στη Villa Le Fontanelle, ένας από τους πιο δημοφιλής και ρομαντικούς χώρους στη Φλωρεντία. Ένας ονειρεμένος γάμος εμπνευσμένος από την ιταλική εξοχή της Τοσκάνης!
Το stationery που σχεδιάσαμε ήταν φυσικά εμπνευσμένο από την ιταλική φινέτσα. Σχεδιάσαμε το λογότυπο για το γάμο του ζευγαριού, το οποίο ήταν ένα ανθισμένο μονόγραμμα πάνω στο οποίο σχεδιάστηκε όλο το stationery. Η μοντέρνα καλλιγραφική γραμματοσειρά συμπλήρωσε την εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα της ιταλικής εξοχής αλλά και την σοβαρότητα καθώς και το κύρος του ιστορικού χώρου της Villa Le Fontanelle!

Ένας πανέμορφος γάμος στην Τοσκάνη, με δημιουργούς από την Ελλάδα και την Ιταλία, ο οποίος φιλοξενήθηκε σε ένα από τα πιο διάσημα blog για γάμο του κόσμου, στο Style me Pretty. Time for some inspiration!

Wedding Photography: Elias Kordelakos

Planning: TietheknotinSantorini

Wedding Stationery: Bright White