Θα έρθει σίγουρα η στιγμή που θα αναρωτηθείτε τί ύφος θέλετε να έχει το προσκλητήριο του γάμου σας. Θα είναι vintage, floral, rustic, μοντέρνο ή minimal;

Θα ξεκινήσετε, λοιπόν, μια έρευνα γύρω από αυτά στο internet, βλέποντας και παίρνοντας έμπνευση από διάφορες πηγές. Το σημαντικό είναι να κατανοήσετε ποιά είναι η ακριβής σημασία που έχουν αυτές οι έννοιες. Στον δημιουργικό κόσμο του graphic design, λέξεις όπως, ‘’vintage’’, ‘’art deco’’, ‘’minimal’’, καθορίζονται από πολλά και διαφορετικά σχεδιαστικά στυλ και typography.

Το μυστικό για να δημιουργήσετε ένα ιδιαίτερο προσκλητήριο γάμου είναι να επιλέξετε έναν επαγγελματία γραφίστα, που να είναι πλήρως ενημερωμένος για τις τάσεις του graphic design για να σας καθοδηγήσει αλλά και να σας συμβουλέψει σωστά.

Με την επιλογή του κατάλληλου γραφίστα μπορείτε να δημιουργήσετε ένα προσκλητήριο γάμου με το στυλ που θα αντιπροσωπεύει την οπτική επικοινωνία του γάμου σας, γρήγορα και εύκολα, χωρίς να σπαταλήσετε χρόνο. Αλλά κυρίως, το προσκλητήριό σας, θα γίνει ένα αναμνηστικό που οι καλεσμένοι σας θα θέλουν να το κρατήσουν για πάντα!

Get the Inspiration here:

Ένας παραμυθένιος γάμος στη Μύκονο με προσκλητήριο και stationery εμπνευσμένο από τις 1000+1 νύχτες.

Wedding in Mykonos
Ένας boho chic γάμος στη Μύκονο.

Ιδιαίτερο προσκλητήριο γάμου
Το προσκλητήριο γάμου και το stationery για έναν elegant παραδοσιακό γάμο στο Μεγανήσι.

Ιδιαίτερο προσκλητήριο γάμου