Ιδέες για ένα πρωτότυπο προσκλητήριο γάμου

Οι φάκελοι προσκλητηρίων είναι μια σημαντική λεπτομέρεια που πρέπει να σκεφτούμε όταν επιλέγουμε το προσκλητήριο του γάμου μας. Είναι ο,τι οι ψηλοτάκουνες γόβες για το καινούργιο σας φόρεμα! Όπως και το αντίστροφο βέβαια! Ένας όμορφος φάκελος προσκλητηρίου είναι το ιδιαίτερο περιτύλιγμα πριν ανοίξετε το όμορφο δώρο. Μερικές από τις πιο ιδιαίτερες ιδέες για ένα ξεχωριστό προσκλητήριο γάμου, ξεκινούν από τη φιλοσοφία του σχεδιασμού του φακέλου του.

Το προσκλητήριο του γάμου σας -μιας τόσο ιδιαίτερης και σημαντικής μέρας- δεν είναι άλλο ένα γράμμα για να ταξιδέψει σε έναν απλό φάκελο. Φέρει ένα μήνυμα χαράς! Στους φακέλους προσκλητηρίων που θα δείτε στη Bright White, θα βρείτε σίγουρα κάποιον που να ταιριάζει τέλεια στις απαιτήσεις σας.

Υψηλής αισθητικής φάκελοι προσκλητηρίων με εσωτερική φόδρα, μπορούν να εκπλήξουν ευχάριστα τους καλεσμένους σας. Δώστε μια ιδιαίτερη πινελιά χρησιμοποιώντας είτε το μονόγραμμά σας, είτε ένα μοτίβο. Ακόμα και μια φωτογραφία, επεξεργασμένη κατάλληλα μπορεί να δώσει πρόσθετη αξία σε κάτι που δεν το είχατε καν φανταστεί! Άλλωστε, η αξία ενός δώρου κρίνεται πρώτα από το περιτύλιγμά του.