Ένα κομψό και εκλεπτυσμένο, πολυτελές και ρομαντικό προσκλητήριο γάμου που σχεδιάσαμε για τον πιο ονειρικό γάμο στην Λίμνη Κόμο στην Ιταλία. Η επιλογή των χρωμάτων του προσκλητηρίου έγινε πολύ προσεχτικά για να ταιριάζουν με τη θεματική παλέτα του γάμου. Οι αποχρώσεις του μπορντό και του λαμπερού χρυσού δημιούργησαν την απόλυτη ρομαντική πρόσκληση γάμου. Η επιλογή του χρώματος για τον χειροποίητο φάκελο ήταν σε γήινη απόχρωση για να ταιριάξει με το χρυσό βουλοκέρι.

Διαλέγοντας ένα ρομαντικό προσκλητήριο γάμου μην περιοριστείτε μόνο σε ένα ρομαντικό κείμενο. Το κείμενο για το συγκεκριμένο προσκλητήρια είχε μόνο τα απαραίτητα στοιχεία. Ο ρομαντικός τόνος του εικαστικού στηρίχθηκε στην κλασσική καλλιγραφία και στο ζωγραφικό σκίτσο της Villa Erba που σχεδιάστηκε στο χέρι. Το φίνο χειροποίητο χαρτί χρησιμοποιήθηκε από το μενού της δεξίωσης μέχρι τα καρτελάκια με τα ονόματα των καλεσμένων.

Όλα αυτά σε συνδυασμό με το περίτεχνο art de la table και την πιο εντυπωσιακή διακόσμηση λουλουδιών από πρασινάδες και χρωματικά άνθη και το υπέρλαμπρο χρυσό έδωσαν το απόλυτο πολυτελές και κομψό αποτέλεσμα.

Πολυτελές και Ρομαντικό Προσκλητήριο Γάμου Πολυτελές και Ρομαντικό Προσκλητήριο Γάμου Πολυτελές και Ρομαντικό Προσκλητήριο Γάμου

Published on

Planning, Concept Design, Styling & Production: Mitheo Events
Photographer: Vangelis Photography
Wedding Venue: Villa Erba
Stationery: Bright White
Florals: Fiore all’Occhiello
Bridal Hair & Make up: @samanthapmakeupandhair
Furniture & Tableware Rentals: Smacrent
Stylist: Nayo P
Bridal Couture Gowns: Galia Lahav & Ines Di Santo  from Bboutique / BERTA & Zuhair Murad Official from Primalicia Bridal Designers
Lingerie: Pronovias & Andres Sarda
Headpieces & Jewelry:NIKOLAS FRANGOS
Shoes: Sergio Rossi by KALOGIROU
Suit: Ritzi Boutique