Οι προτάσεις της Bright White για τα ανοιξιάτικα προσκλητήρια γάμου σας.
Όσο περίεργο κι αν ακούγεται μόλις λίγες ημέρες μετά τα Χριστούγεννα, η Άνοιξη βρίσκεται ένα βήμα μακριά. Έχοντας θετική σκέψη, σας παρουσιάζουμε τη συλλογή μας από ανοιξιάτικες προσκλήσεις. Καθώς απομακρυνόμαστε από τις χειμερινές τάσεις, η άνοιξη έρχεται να ενσωματώσει ένα ελαφρύτερο και πιο ξέγνοιαστο ύφος στο design.

Η δύναμη των λουλουδιών
Επιλέξτε προσκλητήρια γάμου με λουλούδια ειδικά αν σχεδιάζετε έναν ανοιξιάτικο γάμο γιατί τίποτα δεν είναι τόσο διαχρονικό όσο τα λουλούδια της άνοιξης. Άνθη σε παστέλ χρώματα, με έμφαση στην κομψότητα και όχι στην έντονη αισθητική. Αν σας αρέσουν τα λουλούδια, αλλά δεν σας αρέσει η ιδέα μιας ‘’ανθισμένης’’ πρόσκλησης, σας προτείνουμε φακέλους με φόδρα με διακριτικά λουλούδια στα χρώματα του γάμου σας.

Για μια ελαφρώς πιο τολμηρή εμφάνιση, μια ακουαρέλα προκαλεί πλούσια και ευχάριστα συναισθήματα. Εάν σας αρέσει η μεταλλική τάση, μια έντονη χρυσοτυπία θα απογειώσει το floral σχέδιο. Φυσικά, λόγω των φωτεινών χρωμάτων των προσκλήσεων, θα ήταν ιδανικά και για έναν καλοκαιρινό γάμο.

Ανοιξιάτικα προσκλητήρια γάμου με λουλούδια

Ανοιξιάτικα προσκλητήρια γάμου με λουλούδια

Inspiration: Δείτε προσκλήτηρια γάμου με χρυσοτυπία ή floral προσκλητήρια γάμου