Τι σημαίνει για εσάς οικονομικό προσκλητήριο γάμου και γιατί να το επιλέξετε; Η έννοια του οικονομικού ή φθηνού είναι προφανώς σχετική. Έχει να κάνει φυσικά με το θέμα των χρημάτων και του budget που θέλει κάποιος να δώσει για το γάμο του. Αλλά ως υποκειμενική έννοια, έχει να κάνει με την αξία του προσκλητηρίου γάμου. Η λέξη αξία δεν επελέγη τυχαία. Σε όλα τα αντικείμενα ή τις υπηρεσίες που επιλέγουμε να επενδύσουμε, αυτό που έχει τη μεγαλύτερη σημασία είναι η αξία τους. Η αξία που έχει ένα όμορφο ρούχο, ένα άνετο αυτοκίνητο κλπ.

Τα προσκλητήρια του γάμου σας θα δώσουν την πρώτη εντύπωση στους καλεσμένους σας. Με άλλα λόγια την αξία εκείνης της ημέρας. Έχετε βρεθεί στη θέση ως καλεσμένοι σε γάμο να λάβετε ένα “οικονομικό” προσκλητήριο και αφού σημειώσετε την ημερομηνία, να το κρύψετε; Σίγουρα θα θέλετε οι δικοί σας καλεσμένοι να μη νοιώσουν το ίδιο, αλλά να το κρατήσουν ως ένα ευχάριστο ενθύμιο από την ξεχωριστή σας ημέρα!

οικονομικό προσκλητήριο γάμου - tailor made

Γι αυτό εμείς στη Bright White εργαζόμαστε με ιδιαίτερη φροντίδα σε κάθε tailor made σχέδιο. Αυτό που σας προσφέρουμε είναι η μέγιστη αξία που θα έχει το προσκλητήριο του γάμου σας, κρατώντας το παράλληλα οικονομικό.